Het bestuur van de stichting Vrienden van de Dierenbescherming Suriname bestaat uit drie personen met ruime maatschappelijke ervaring en een hechte band met de Surinaamse samenleving.

Mirna Hovius (voorzitter)
Mirna woonde van september 2002 tot april 2006 in Suriname. Ze gaf daar communicatietrainingen en verrichte vrijwilligerswerk voor de Stichting Dierenbescherming Suriname. Momenteel woont ze weer in Nederland en is werkzaam als communicatiemanager bij een internationale ontwikkelingsorganisatie.

Annelies Kuijper (secretaris en penningmeester)
Annelies brengt veel tijd door in Suriname. Getroffen door het dierenleed aldaar, besloot ze in 2006 om in Nederland een stichting op te richten die de dierenbescherming in Suriname ondersteunt. Annelies is psychologe en de drijvende kracht achter de stichting.

Chris Polanen (lid)
Chris is in Suriname geboren en getogen. Hij studeerde diergeneeskunde in Nederland en begon zijn eigen praktijk in Amsterdam. Chris reist regelmatig naar Suriname. Onder zijn inspirerende leiding wordt elk jaar een grootschalig sterilisatieproject voor honden uitgevoerd.